30 aug

Idag börjar inte jag förrän kl: 14.00 ! Wihuu fetaste sovmorgonen.

Igår träffa jag Robin i dfs efter skolan sen följde han med hem. Det var roligt trots att han sov hela svartåvistelsen igenom. Hahaha.

Två lektioner har jag idag och jag ska inte ens vara där på hela sista. Nepp, Mallan ska kolla på lägenhet och kanske till och med på TVÅ lägenheter. Beror lite på hur folk är hemma och sådär. Annars ska vi kolla den andra på lördag. Det ska  bli himla roligt och jag hoppas vi trivs nu så det bara är o säga upp våran och starta nedräkningen :)

Efter det iallafall ska jag in till kga direkt för 45min träning. Herrarna ska spela match så det blir kort träning idag men det gör inget för jag har önskat springövning som Zäta lova vi skulle göra ;D
Jag och Emma stannar kvar och kollar matchen efter dusch och sådär och det ska bli mysigt.  Riktigt älskar o kolla matcher.

image32
Glaaad : )

26 aug

Jag drömde en sjuk dröm inatt...
Jag va på sjukan för jag hade skadat foten och skulle få ligga kvar där några dagar. Så hoppade jag runt lite därinne och kolla läget för jag hade varit där förut av någon konstig anledning.
Mitt i den där ljusa äckliga korridoren var en dörr öppen så jag kikade in och därinne satt det två jätteläskiga tjejer fastkedjade i ett helvitt rum utan några saker i. Det var blod överallt för kedjorna de satt fast med va lika långa så man kunde aldrig komma ifrån den andre. Det var helt sjukt läskigt för i handen hade de ett varsitt rakblad som de skar varandra med hela tiden samtidigt som de försökte komma undan den andre.
Fyfan vad rädd jag blev, kuta därifrån och helt strunta i att jag hade ont i foten och skrek att jag skulle därifrån för de tänkte sätta mig i ett rum med en såndär galning.

Sen vakna jag av att det ringde tror jag och tack och lov för det. Jävlar i helvete vad rädd jag va när jag vakna :D



Nu på kvällen har jag varit ute och gått och varit hos pappa en stund. Gosa lite med Mathilda innan hon skulle bada : )

Slappt ikväll, skola imorgon.

25 aug

uuuuuuuuuusch vad onyttig jag har varit två dagar i rad nu, fyfan. Men skitsamma, hahaha jag ska bli nyttig och jag jobbar på det här med o lyckas ;)

Idag har jag varit på Noramarken och kollat runt. Måste säga att jag tyckte det var lite krångligt o gå där för jag visste inte om jag gått på samma ställe två eller tre gånger innan jag gick där igen. Ingen rak gata alltså utan bara sicksack.

Kom hem för en liten stund sen efter att ha haft en bra fredag-lördag helg : ) Har duschat lite och skulle kolla film med mamma men vi snacka bort första kvarten så vi stängde av och jag hamna här istället.

22 aug

Först ska jag berätta för alla oroliga att min fot är okej ;) Hahahha.

Träning imorgon igen och det ska bli roligt men jag har gått o blitt småförkyld ? Fun, not. Måste blivit efter mitt scoutliv jag levt senaste veckorna. Än så länge sitter det bara i näsan och bihålorna så halsen är okej fortfarande, det känns skönt. Jag får dricka massa C-vitamin eller något så detta försvinner för SNART ÄRE CUP!!!!!!!!!!!!!!!!!!  fan vad underbart det ska bli. Två helhelger i rad med bästa laget : ) Helt kanon.

Fotboll nu ?
 image31
Jag saknar det  där gänget, framförallt Sara.
Jag ligger där under Sara jag och myser ; )

21 aug

Nu är hajken med ettorna avklarad och det gick superbra :) Så jäkla kul med hajk. Dock var det inte lika kul med träning efter en natt med fyra timmars sömn. Usch nej. Efter att ha sovit här hemma över dagen var jag riktigt sleten och illamående. Äsch tänkte jag och drog till träningen iallafall. Helt otaggad och i behov av en energidryck som jag inhandla på kronhallen innan : )
Själva träningen var rolig men jag måste verkligen stå och skotta en hel träning känns det som. Helt sjukt dåligt går det :S
Somsagt, rolig träning eftersom den var ganska lätt och skön när inte Zäta var där så det var skojj ända fram tills jag vricka sönder foten (kändes som den gick sönder iallafall!). Men det är nog ingen fara. Ispåse på fort som fan och lindad fot löser det mesta. Jag är fit for fight imorgon igen, eller ?

Hursomhelst, natti natt för jag ska upp HALV FUCKING SEX imorgon!

19 aug

Nu äntligen börjar träningsvärken släppa, guuuud så skönt!

Sitter här och väntar på mat och lyssnar musik. Det är trevligt...

Ikväll börjar jag skolan och det ska bli roligt att träffa alla mina godingar, uj ja. Men innan det ska jag in till kga och ha det trevligt :) Jajemen, det ska jag!

Imorgon äre HAJK! Wihuuuu ! Scout, hell yeah !

18 aug

Idag har jag kollat KIB på morgonen och jag måste säga att guuuuuud vad härligt att få sitta där och glo igen. Innebandy är det bästa, så är det :) 5-3 by the way. Wihuu!
Sen Vulkanmarken en stund efter det. Det var trevligt.
Hem och sova på soffan och sen nu på kvällskvisten har jag kollade Dif - Lsk med Emma. Vinst där också, goiiit!

Myyyyyyyyys ! : ) :)

16 aug

Ikväll är det träning och det ska bli goigt trots att jag inte är taggad för fem öre nu. Men det kommer ! Man kan inte vara annat än taggad tillsammans med mitt otroligt sköna lag :)

Nu innan träning äre chill tills det är dags att gå till bussen. Åker in tidigare idag för o ta en titt på herrarna  : )

Hörs då!

image30

15 aug

Jajemen. Hemkommen från hajk är jag nu. Trots den otroligt jobbiga paddlingen tyckte jag det var roligt att umgås med de få människor som var med:) De är härliga !

Idag har det varit slappt. Trött och sleten trots att jag sov bra inatt. Har kollat på film med Robin och bara chillat.
Nu är det snart dags för skola och det ska bli sååå roligt ! Ingen ironi där inte. Nejni, Malin har längtat till skolan eftersom vädret har varit bajs i sommar. Kul o träffa alla godingar och alla nya ettor. Mm, det ska bli skojj.

Missa träning igår pga hajken. Det kändes surt faktiskt, men imorgon är det dags igen! Wiihuuu!

13 aug

Kom precis hem ifrån stallet. Har ridit min goding och gosch vad bra han gick idag : ) Helt otroligt roligt.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på efter en härlig dusch. Vänta på att Emmaaaa kanske vill dra en pigge med mig ;D Vore härligt.
JO JUST JA ! HAHA
När vi åkte hem från stallet (jag körde såklart) så flög det in en fågel i bilen! han tvärdog och jag skrek -"JAG KÖRDE PÅ HONOM!" Och vände mig om för att kolla och mamma skriker tillbaka att jag måste kolla på vägen. Hahahha. Iallafall, hon förklarade sen att jag inte körde på den utan det var den stackars lilla fågeln som flög in i mig.

Sen stanna vi vid affärn och jag träffade på en glassätande Thillie. Jag fick resten av Pernillas glass för o mata änderna som stod där och gjorde dem sällskap. Så de åt glass ur handen på mig=) Mysigt.
-"Han har glass runt mun!"
-"Malin, runt näbben heter det. Änderna har väl ingen mun."
Hahaha.


Pigge vare ja, helt sjukt sugen.
Sen ikväll kommer Calle och gör mig sällskap =) Jag hade tänkt vi skulle åka in till emmelie men hon hade inte tänkt o vara hemma så det sket sig. Blir väl film eller något här istället. Sen imorgon äre hajk och det blir nog goigt : )

Seee you!

10 aug

Kan det vara inflammation i nervtrådarna tro? Jäkligt ont i bröstet har jag iallafall. Träligt på morgonen för jag kan inte sova : /

Hursomhelst, mycket skönt med värme ! Dock kunde det vara lite mer sol än vad det varit.
Träning igår och det var guld : ) Såååå skönt efteråt vill jag lova. Uj uj, shit vilken värme i hallen.

Bäst för tillfället är att vi åker på cup två helger i rad!!!!!!! Goigt!




Sean Kingston - Beautiful Girls


Jaaaa ! Han är fräsch  ! ;D grrr.

7 aug

Tänker börja med att återigen gratta Niz som fyller hela 20 bast idag : ) Grattis!

Sen vill jag säga tack till pappa och Pernilla som köpte med en varsin parfym till mig och Sanna när de var på kryssning. Syrran fick nyaste Lacoste och jag fick en Tommy Hilfiger (Tommy Girl) som jag velat ha väldigt länge och den luktar otrooooooligt gott ! TACK!

Idag är det härligt väder och redan vid tio var jag ute för att ta vara på förmodligen sista sommarlovssolen. Det är mysigt att ligga i min solsäng med lite vattenmelon samtidigt som Mathilda springer runt och håller låda. Haha.

Min dag kan nog inte bli bättre än såhär. Först parfym sen sol SEN får jag WOK till lunch :D Helt otroligt gott och jag riktigt längtar. Efter det kan det bli stranden med lillsyrran annars bara glassa här hemma på gården.
SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN äre dags!
INNEBANDY <3
Träning ikväll klockan 19:00
TAGGA!!!!!!!!!

6 aug

Idag har jag solat och bara tagit det lugnt : )

Kollade Linas Kvällsbok nu på kvällen och Shit vilken skämmig film. Jag satt i min egen soffa och skämdes samtidigt som jag kollade på den. Helt sjukt.

Sol och TRÄÄÄÄÄÄNING imorgon.Guuuud vad guld : )



Since i've found your love
I've never needed anything to fill my heart
Even when i fall
You're always there with open arms to pick me up
From the start i knew
No one else could make me feel the way you do
Everyday i want to grow
Just a little bit closer, just a little bit closer

I want to be a reflector
I want to shine with your glory
I want to let the whole world know that you're
Living in me

I want to burn with your fire
Shine my light a little brighter
I want to let the whole world know that
Jesus Lives in me

<3



Nu börjar jag få sådär grymt ont i magen igen. Fan ! Hoppas alvedon hjälper trots att det aldrig gjort det förut. Jag måste kunna träna imorgon och har inte tid med sjukhusbesök!
Och just ja, jag hoppas min häl hinner läka tills imorgon : /

5 aug

Som jag lovat så ska jag berätta iallafall en liten del av Däldenäsveckan.

Måndag:
Det började med att jag och Emmelie åkte upp till kapellet för att hjälpa till att packa allting. All utrustning såsom kanoter, tält, militärtält, slanor osv. Det var tungt men efter sisådär kanske 1½ timmes slit åkte vi därifrån. Så småningom var vi framme vid lägergården och då satte vi oss o softa i våra brassestolar : ) Sen lite senare åkte vi till Åtorp och käka pizza.
Vi hade förresten SJUKT svårt att sätta upp vårat tält men tack vare Johannes lyckades vi tillslut med det också.

Tisdag:
Vi väcks på morgonen av att Fågeln Roger verkligen EKAR i öronen. Johan drog igång låten i de stora högtalarna som ska höras över hela anläggningen och nog hördes de allt.
Efter lite frukost och tandborstning började alla lägeriter att droppa in och vi softa samtidigt som vi njöt av o se alla andra kämpa med jobbiga tält.
Det vanliga Däldenäs schemat drog igång med allt vad det innebär, smörgåsbord, idrott lunch osv.

Onsdag:
Vi väcks av den vanliga trumpeten som ljuder över hela lägret varje morgon och den går inte att undgå. Dags och kliva upp till morgonbön och frukost. Efter det är allting som vanligt. Bibelstudium, smörgåsbord, idrott you name it ! På kvällen var det fickornas afton vilket betyder att vi har makten att köra med alla pojkar under kvällskul och det är alltid lika roligt =)
Bäst som vanligt på lägrena är såklart lägerbålen vi har varje kväll. Då sitter vi på stranden vid en brasa och har det så himla trevligt. Ni anar inte.

Torsdag:
Väckning och såntdär som ni redan vet. Sen stora spårningen som är sjukt jobbig. 6km i dålig terräng med tipsfrågor och olika stationer. När vi avklarat den kan jag lova er att det var skönt att få komma tillbaka till gården. Efter den var det dags att planera nattmaran som förövrigt blev väldigt lyckad. Hahaha. Sen på kvällen var det pojkarnas afton och vi tjejer låg väl inte så bra till. Hah. Efter det var det mysig lägerbål igen som gällde och när mörkret kommit begav vi oss ut i skogen för att skrämma skiten ur alla ungar. Vi lyckades ganska bra!

Fredag:
Vi fick lite sovmorgon eftersom det blev en lång dag. Sen var allting som vanligt när vi väl kommit upp. Dock spelade vi otroligt rolig såpabandy den här dagen. Det är guld kan jag berätta. Och på kvällen var det som vanligt tivoli och världens mysigaste lägerbål där Alla lägeriter sitter på stranden tillsammans. (Annars är det bara de två största byarna) Den avslutades med med massa sång och tändning av ljus runt ett stort kors mitt på stranden. Sen får de som vill alltid gå upp på övervåningen i stora huset sista kvällen för att gå nattvard. Jag och Emmelie gick upp och satte oss där. När det var slut var det dags för film (Evan the Almighty). Men jag kan inte säga om den var bra eller inte för jag sov filmen igenom. Det var mysigt.

Lördag:
Dags att packa ihop allting och åka hem. Det här var första året det kändes skönt o få åka hem faktiskt. Haha, jag har saknat min säng något så otroligt ! Det  var trångt i vårat tält vill jag lova trots att det är ett femmannatält.
Hursomhelst, städning av hela lägergårde och lägergudstjänst som avslutades med fika och ett hejdå till alla. Den delen är jobbig kan jag tala om.

Utöver allt jag skrivit har vi gjort så himla mycket mer. Till exempl har jag för första gången i mitt liv smakat på krabbelurer som vi gjorde i vårat egenbyggda kök :) Sen gjorde vi pinnbröd och massa annat roligt. Väckningarna ska vi inte tala om. Haha de som inte visade sig utanför tältet en viss tid blev utbärda i sovsäck/täcke/ INNERTÄLT.

Däldenäs är absolut en av de bästa platserna på jorden för mig. Jag trivs alltid lika bra med alla som är där och det är skönt att få komma bort ibland. Detta var mitt 7:e år och jag kan lova att det blir fler ; )

Ja just ja, jag har som alla andra nu fixat mig en bilddagbok. Hmm. Där finns det iallafall en del Däldenäsbilder om det är någon som är sugen på att se hur jag har haft det under veckan:)



4 aug

Nu är jag hemkommen från en av året bästa veckor, borta på Däldenäs. Jag är sjukt trött så jag kommer inte berätta om min vecka ikväll. Jag kan försöka få till ett inlägg imorgon.
image29

RSS 2.0