23 dec

Idag har varit en jättebra dag. Jag började med att färga håret imorse så nu håller det sig  fräscht över jul och nyår. Sen efter lunch åkte jag lila/vit cykel bort till far för att ringa Susanne. När vi väl fick tag på henne talade vi lite om hur vi ska lägga upp saker och ting angående Hobbeck : ) Ska få hjälpa till att rida in hennes föl :) Sååååå himla roligt och jag känner mig lite stolt över att hon fråga just mig. Så till veckan börjar inridningen av lilla Hobbeck =)

Jaja, nog om det.
När jag kom hem julbadade jag katten som jag alltid gör innan julafton. Nu är hon vit och fin lagom tills minusgraderna slog om till plus och det blev geggigt ute. Perfect  !

Sen kom världens bästa Emma på besök och trots att vi bara satt o småprata med en kopp kaffe till Miami Inc så var det så himla trevligt och jag saknar henne massor varje dag. Känns faktiskt skitjobbigt att hon inte bara kan komma över när jag vill att hon ska det, eller när hon själv kände för det...

Men snart flyttar jag närmre och det blir bra :)
Love you<3


18 dec

Jag visste det skulle bli såhär. Gled ifrån varandra direkt.
Jag känner mig inte ens saknad trots att jag saknar som fan.

15 dec

Idag har jag kört massa  bil hit och dit och det är alltid lika kul att köra den blå =) Har tittat på syrrans match som slutade 3-3 samt tittat julshow i stallet som inte var mycket att hänga i granen.

Nu har jag gått och fått redigt med ont i halsen under dagen också. Väntade bara på att det skulle komma med tanke på att resten av familjen varit krassliga en lite längre period.

Imorgon ? Jag har ingen lust att följa med till Laxå längre så vi får se vad det blir.

hej hej!

9 dec

Jahopp, jag med min vanliga tur hamnade på akuten igår MITT I MATCHEN, fotfan:P Aja, det är för tillfället ganska bra, jag kan ju inte gå men det gör inte riktigt lika ont just för stunden. Jag måste ha världens otur.

Det enda bra med gårdagen var att jag hann hänga en och göra en ass ;) poäng poäng, dock i fel liga! aj aj.
Aja, slapp dag med onyttigheter och tv, mer onyttigheter och tvtittande.

Hadé!

8 dec

Spelade match i Arvika igår och åkte på stryk. Jag personligen åkte på stryk i form av en hård axel rätt i fejjan. Det resulterade i ett mkt ont näsben, huvudvärk och illamående...Hjärnskakning? Hade fallet varit så måste det varit en väldigt lätt sådan. Vet att jag slockna innan jag knappt hunnit lägga huvudet på kudden sen är allt svart. Har inte drömt något eller så förrän fram på morgontimmarna. Idag är det bättre med huvet, känns bara ibland men jag har fortfarande ont i näsbenet. Ska spela match med u-laget sen mot Kristinehamn hemma i Karlbergshallen kl. 16.00 och den som slår mig i ansiktet slår jag ner, skämt åsido.

2 dec

Vad skönt det känns att det största i den tänkta nyårsoutfiten är fixat! Nu gäller det att hänga i flitigt med träning och äta mindre sötsaker bara så ska nog även jag vara fin till nyår =) Lite andra småsaker kvar bara. Det löser sig, det gör det alltid.

Det som dock oroar mig litegrann är att jag inte vet vart jag ska hålla hus än, vad styrs ? :)

1 dec

Idag vaknade jag på fel sida och är jättesur. Inte så konstigt faktiskt när man blir väckt flera gånger innan man vaknar av sig själv. Det enda jag har gjort sen klockan 10 är att jag varit spydig mot familjen och inte gjort annat än varit otrevlig och skrikit på dem. Dock är det inte så jävla lätt att vara trevlig när man har en spydig lillasyster.

Denna dag blir väl hemskt tråkig och ointressant, det känner jag på mig. Jag är så sur att jag har lust att slå till någon för att lätta på trycket. FAN vilken skitdag detta kommer bli. Skönt att åka till far en stund sen iallafall.






Nu väntar en stor jävla kopp kaffe för att lugna kroppen och till det kanske någon rutten knäckemacka med gammal skinkost på. Skämtåsido.
Fan.

RSS 2.0