28 juli

Idag ringde alarmet på min telefon 08.45. Då var det dags o kliva ur min varma, sköna otroligt underbara säng för att häva i sig frukost, borsta tänderna och klä på sig. Sen var det bara o sätta arslet på cykeln o börja trampa hem till far. Där möttes jag av en kladdig puss från lillasyster som satt vid frukostbordet. Efter sisådär 10 min bar det av till stallet. Och Självklart hade pappa privatchaffis.

Väl där hämta jag min guldklimp ute i hagen och som vanligt kommer han alltid fram så fort jag ropar -"Wagaaboooo ooooooond!" med en såndär otroligt irriterande gosig barnröst.

När jag var klar i stallet och hemkommen till underbara Svartå var det dags för gräsklippning.
Svartå Folkets Hus gräsmatta som är stor som en jävla fotbollsplan stod på schemat och jag som aldrig klippt ett grässtrå förut förutom med en sax i mina unga dar, tänkte att jo det blir väl lite småjobbigt.
PFFFFFFFFFF! Småjobbigt my ass ! Jag är inte klar än och shit pommes vad ont i ryggen jag fick. Det ska bli intressant imorgon och se hur jag ska lyckas ta mig ur sängen. (För er som inte vet har jag min madrass direkt på golvet)
Hursomhelst, jag måste ta resten av gräsmattan imorgon om jag nu lyckas ta mig upp på fötterna. Sen efter en goig dusch och dyligt ska jag in till Dfs och hämta Emmelie samt träffa Tina för att besöka graven.

(OBS, jag tycker inte Svartå är så värst underbart, det var ironi)

Just nu förutom att jag sitter här och skriver väntar jag på att tiden ska gå. Jag riktigt längtar tills jag får krypa ner under mitt tjocka, goa, mysiga, otroligt sköna täcke! Jammi jammi.
image28
Jag saknar mitt mörka hår och luggen jag hade helt otrooooooooooooligt mycket.

27 juli

JAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Jag kommer inte missa första träningarna eftersom vi går in den 7:e aug. FAN VAD HÄRLIGT! Som jag har längtat efter det här.
Innebandyinnebandyinnebandyinnebandy. <3

25 juli

Jag är så jäklarns bra så idag har jag fixat ett par egengjorda shorts ! Hittade ett par gamla byxor (i syrrans garderob) som jag klippte av benen på och vips hade jag ett par enligt mig väldigt tjusiga shorts. Jag gillar dem otroligt mycket faktiskt trots att jag bara använt dem 10 min.

Vi syns på RixFM ;D





image26

Jag är bäst / sanna <3

24 juli

Det här har varit en bra dag. Har hunnit hälsa på Mathilda en sväng och då kan det inte bli annat än bra. Världens mest söta unge!

Ikväll åkte jag in till dfs med Emma för hon skulle vara  goast i världen o bjussa på solning, fasen vilken dam. Efter det när vi vänta på bussen träffade jag lite kompisar jag inte sett på nästan hela sommarlovet. Det är sjukt jobbigt med sommarlov. Iallafall, satt o tjöta med Robin hela vägen in till kga där vi klev av för att börja våran blöta vandring till Nobel. Jävla regn.

Tråkigt nog blev det bara jag, Emma och Helena på träningen. Så jääääääääävla dåligt av laget o inte komma. Somsagt, vi är fan en truppjävel på cirkus 30 pers ?!?!??!?!?
Hursomhelst lyckades jag göra något väldigt dumt. Vet knappt själv vad jag  gjorde men det är en jäkla smärta jag känner i insidaslashbaksida lår nu. Emma vet vad jag menar  för muskel ;P Så nu efter en efterlängtad förmodligen behaglig dusch ska det smörjas in med kladd och jag kan inte göra mer än att hoppas att jag kan gå imorgon. Rixfm vafan.


23 juli

Ja det finns en hel del o skriva men jag har konstigt nog ingen lust  : / Har nyss kommit i form efter gårdagen och dagen innan det. Lite sömn är inte bra för människan märkte jag. Haha, efter 21 timmar utan sömn somnade jag klockan 06.00 igår morse. Sov till och från till 10.40 då jag ringde mor så hon fick komma och hämta mig. Därefter somnade jag 11.35 och vaknade 17.00, sen somna jag 18.15 igen och klev upp och duscha 20.30. Sen vare dags för nattsömn mellan 22.30-10.30 :) Så jääkla skönt.

Nu har "Lill-Tommy", Frida och Cornelia anlänt. Måste säga att det är en väldigt goo unge den där tjejen, helt fantastisk :)

Kan bli en uppdatering senare.
image25
Jag och Cornelia leker med mina stenar(Cornelias ägg) i min säng : )

20 juli

Idag har jag inte gjort någonting som egentligen är värt att berätta. Har solat mellan alla moln och när det avbröts av regnet härjade jag med Mathilda.
Faktiskt så har jag ingenting mer än så att skriva och även jag tycker det är lite trist. Ska rida imorgon bitti iallafall och jag riktigt längtar. Senare på kvällen blire partaj och jag vet att det kommer bli trevligt !


image21
Bus i sängen. =)

image22
Haha, bus på golvet !

image23
Mathilda softar på trappan :)

image24

19 juli

Idag har jag lekt en hel del med Thillie =) Hon bara går och går heeeela tiden och det är så kul så kul.

Senare vid 15.00 åkte jag till stallet och tjöta en stund och där hände det konstiga saker, hahah vilket folk det finns. Iallafall,
åkte till Latorp med Wagabond och skulle möta upp Anita och  Fia där. Blev en härlig kväll med roligt folk och en PLACERAD Wagabond =) Det var himla roligt. Vet att jag själv placerades med honom när han gick som unghäst förra året men det här var minst lika kul, han är ju vuxen nu! (Iallafall på papperet)
Hursomhelst, jag ska rida på lördag och jag är så jäkla ivrig! Ska få sitta upp på min underbaring som aldrig svikit mig. Han måste nog vara bäst. Ja, det är han nog.
För er som inte vet att jag lagt ner min ridning så vet ni det nu men pga mina abstinensbesvär har jag varit i stallet lite då och då iallafall och nu ska jag börja rida lite oftare igen, även om det aldrig blir i närheten av hur ofta jag var i stallet förr.


Men skitsamma ingen förstår min lycka ändå. Hästlivet är jag och det ska bli så jäääkla kul !

image20

18 juli

Jag har inte orkat skriva på väldigt länge nu känner jag. Jag borde ha en hel del att berätta med tanke på att det gått många dagar sen senaste inlägget... Men tack vare mitt rätt så ointressanta liv så har jag inte det!
Igår var jag iallafall med om något jag säkert ALDRIG kommer få uppleva igen. Fyfan vad mäktigt. Hamnade mitt i en jävla tromb som drog igenom byn och förstörde hela skiten. Nej det var överdrivet, men en hel del skador blev det iallafall. Runt en hundra träd sägs ha ramlat omkull eller knäckts som tändstickor. De låg alltså som ett jävla plockepinn-spel här.
Vi satt ute och fika i ett helt vanligt åskväder (trodde vi) när vi plötsligt såg en stor rökridå komma över kvarteret. Träden längre bort på gatan näst intill låg ner och rätt som det var försvann grannhuset bland molnen och världens vindpust tog tag i allt  vi hade på altanen och vi blev sjöblöta. Vatten i vardagsrummet fick vi med. på bara några minuter förstördes vår lilla by av VIND, regn och hagel. Nog om det,  för det kvittar ändå hur mycket jag än skriver här, ni fattar ändå inte känslan av att vara MITT I en jävla trombjävel.

Min stackars buddy Nisse fick lida av den där skiten med, jag ringde sent och ännu senare befann jag mig hos honom. Det var väldigt trevligt precis som det alltid är när vi två umgås =)

Idag 09.30 bar det av till Örebro för lite shopping. Det blev shopping kan jag lova. Jag inhandlade följande:

En gul huvtröja
En Blå/vit huvtröja
Ett ljusblått linne
En orange t-shirt
En bh
En bikini
En mascara
En ögonpenna
En Hello Kitty tröja åt lillasyster
 En parfym
 
And for free fick jag en väska och ett hårspray =) Personligen tror jag att det är för att jag är så jävla bra. Ja, det tror jag.
image17
image18
Ja såhär såg det alltså ut efter tromben "Gisela". HAHAHA

Ja just ja, vi fick sopa källaren också för den var full i vatten ! :)

Just ja, igen. Måste tillägga att jag träffade på självaste William idag på Marieberg! Helt otroligt kul. Alla ni som känner William och Douglas vet precis som jag att det är otroligt sköna människor. Han berättade att de var på semester och hälsade väl antagligen på lite släkt och vänner skulle jag tro. Jag frågade också vart de har bosatt sig nu eftersom jag inte riktigt hade koll på vart de tog vägen efter åren i Singapore och han sa att de numera bor i Skåne. Fasen vad roligt ! : )

12 juli

Jajemän. Det ryktas om att det snart ska liras lite innebandy! goigt!
Igår kväll var jag ute och sprang en sväng och det var sköööööönt.

10 juli

Imorse blev jag väckt halv elva genom att Hazeman almost slog in min dörr. Haha. Han frågade om jag ville med och spela Fotbollsgolf med grabbarna och jag frågade när vi skulle åka... Om cirkus 31min svarade han och jag kände mig genast lite stressad. Snabbkaffe och en snabbläsning av kuriren fick bli min frukost och halvvaken som jag var bar det iväg 31min senare. Därborta var det rätt kul o kolla på de som spelade faktiskt, själv stod jag vid sidan av. Jag visste redan innan att fotboll överhuvudtaget, inte är min grej.

Efter Degerforsvistelsen bar det av till badet. Jag badade såklart inte, så jävla kallt.
Senare på dagen fick jag med mig Emil, Rasmus och Josef ut i skogen och tillsammans med grannhunden sprang vi en halvmil och kände oss stolta över det sen efteråt. Dock känns det som att man nästan kunde ha struntat i o springa för nyss kom jag hem efter vår lilla "filmkväll" och där bjöds det på onyttigheter Mallan inte kunde motstå. Shame on me.

Morgondagen är ett mysterium, vad händer?
En sak är säker iallafall, jag ska träffa min käre vän Emmelie :) Det blir grejjer det, dfs imorgon alltså.

Natti!

8 juli

Idag regnar det fortfarande precis som igår. Det är kasst men det betyder att man får spela tv-spel utan att det sätter sig på samvetet ! Jag trivs i soffan med min fleecefilt och kontrollen. Haha det är mys. Jag och Pernilla tog oss an det nya spelet med en varsin Maryland kaka i handen. Efter en stund fick jag fortsätta ensam eftersom Mathilda vakna. Dock gick det inte lång stund förrän hon joina mig och två av systrarna Englund mös framför spelet. Mathilda är snart 15 månader men det ska väl börjas i tid ;) ?image13

image14

image16
Sleten och fin i regnvädret. Haha.
Jag orkade inte fixa bilderna innan. Därav alla fina röda ögon osv.

7 juli

Jag måste bara säga... FERGIE! hahaha vilket jävla skämt hon är. Kollade på en snutt från Live Earth Galan och hon var skämmigt jävla dålig live. Satt ju fan o skämdes över henne i min tv soffa. Hoppa runt och rörde sig som jag vet inte vadm, en ful gammal tant som tappat taktkänslan totalt kanske. Hahah vilken jävla flopp =)


Ryan Cabrera - It's You

baby its you
when I look up in the sky I see you
and then I turn and close my eyes and its you
and when im sitting all alone in my room
everything reminds me of you


6 juli

Idag försökte jag ta vara på solen men gav upp direkt när jag fått på mig bikinin. Solen gick i moln.

Har inte gjort så värst mycket idag inte. Räddade en söt liten filur från katten min. Hon käkade ju nästan upp honom! Den söta lilla ödlan hade ju tappat svansen så jag var bara tvungen o lyfta upp honom och visa honom för mamma =)
image6

Jag hade faktiskt en sånhär när jag var liten. Han bodde i en plastlåda som jag dagligen gjorde rent och piffade till så det såg ut som ett riktigt paradis. Pölen hette han : )




Iallafall, senare på eftermiddagen softa jag kotte med Emma vid affärn och efter det åkte jag hem till pappa. Sen bar det av till STALLET, wihuuu! Jätteskojj att rida och jag saknar det som fan.image7
Min älskling och jag förra sommaren.
image8
Jag och Chivas i våras.
image9
Brown Bee och jag tvåa i dressyren,  Ågrena -04
image11
Älskling och jag i Viby -06



Kände för o visa alla som läser vad jag saknar mest nu för tillfället om man bortser från innebandyn som jag saknar så grymt mycket att jag tillochmed drömde att vi lira match inatt.
Jag vill ha min Gosigaste Wagabond igen.







HAHAHA jääävlar vad kul det är med tv spel =) Pernilla (pappas sambo) har införskaffat sig ett nytt spel till vårat Gamecube och nu har vi precis avslutat våran turnering! haha jäklarns vad jag är bra! Min nya favorit är självaste KIRBY!
image12

5 juli

Dagen har varit bra trots att den inte blev riktigt som jag tänkt mig.

Katten skada sig och kan inte stödja på vänster framtass och jag har haft kass träningsvärk utan att ens ha tränat ;S skumt.

Jag och Nizze blev nästan uppkäkade av världens största pyton när vi var ute och gick, scary.
Efter den promenade hände massa kul men jag orkar verkligen inte berätta hur dumma vi är jag och min fru. Hahah så dumt det blir ibland. Iallafall, väl inne i kga innan träning stekte vi sönder på busstationen.
Jag: -I'm sitting here and Gooding on the burn! (Fixar brännan)
Hahahah ja det fick vi oss ett gott skratt till och många fler blev det på hemfärden. Nog för ikväll, jag är så jävla trött.

Natti !

4 juli

Idag har det regnat som fasen. Det är ju roligt, inte.
Jag har iallafall varit hundvakt en stund mitt på dagen. Lite mysigt faktiskt. Efter det tog jag tag i min skitiga katt och bar henne till duschen. Hon är himla lätt o duscha faktiskt och jag tror hon gillart. Jaja, ren och fin blev kissen. Nej kanske inte helt men luktar gott gör hon nu iallafall. Efter duschen grabbade jag tag i borsten och gav henne en riktig omgång. Ser ut som ny i pälsen =)

Annars har jag mest slappat all day. Drog en film helt ensam förut, An American Haunting. Lite konstig film...

Grill i regnet ikväll blir det. Grillen ställer vi under tak och det som grillas skall får avnjutas inomhus, kul.


Jag hoppas förövrigt att min lilla gosiga syster har blivit frisk så jag snart kan gå och hälsa på henne. Hon är världens mysigaste  : )
image5

3 juli

Idag har jag besökt Saras grav med Emmelie eftersom hon hade blivit 17 år idag om hon hade varit här med oss. Det var fint med alla rosorna där och inne i kyrkan var det så himla skönt, så tyst. Vi tände ljus och skrev några rader i gästboken, sen skulle vi fika. Och njaae, det gick inge vidare (vi fick höra att det stängde tidigare sommartid) så vi köpte oss lite gottigottgott på Kronhallen istället ! Träffade Emma lite innan också ja just ja. Hon fikade med oss, ja det gjorde hon ja. Yammi med milkshake och kakor och allt vad det nu blev. När vi avnjöt våran inhandling kom den... VIPPS(!) från ingenstans stod världens sötaste lilla fågelunge och tittade på oss samtidigt som han pep för han var så ensammen. Gullig tyckte vi men sen barnsben har vi vetat att man inte ska röra fågelungar, så det gjorde vi inte heller.

Efter det bar det av hem till Emmelie och vi slog på en film. Hursa som den hette Pay it Forward ? Kanske. Bra var den iallafall och som alltid tjöt jag i slutet. Den stackars pojken blev ju knivhuggen.

Nu har jag så förbannat tråkigt för alla är så tråkiga och vill inte öva sin socala kompetens som jag vill. Min käre vän som jag kan prata med långt in på nattimmarna har för ovanlighetens skull lagt sig tidigt ikväll. Kul för mig.
Jo just ja. Träffade trevligt folk innan hemfärd ;)

Emmelie imorgon med? Me wish!272176-3

Jo förresten, jag ÄLSKAR Emmelies parfym <3 : )
Hundvakt imorgon.

2 juli

Wiiiiiihuu! Vilken jäääääkla dag : ) Spenderat hela den nämnda med Emma. Först käkade vi på Eurasia och som alltid var det så otruuuuligt smaskens! Och något som är goigt för mig när jag blitt så jävla underklädeskåt är att jag har inhandlat nya sådana. Så mysigt så mysigt SÅ! Sen fick jag en prisent av Emma med. Sexigast ever.


I helgen var det 70-tals party och javisst, kvällen dög. Inte för roligt när jag hade Emma på avstånd men därimellan... Hahahah oj oj oj.

Jag:
-The drunko has been here and taking down the nalls ! (Nalls = Nallar, som låg på golvet)

-Emma, drick upp din drogg nu!


Hahah lite goigt berusad svar JA. Och inte  fan hade det gått över halv tio dagen efter. Haha.

RSS 2.0