30 nov

Alltså det är helt sjukt, hur kan jag lyckas skada mig sisådär 15 SEKUNDER in i matchen? Jag förstår inte vad jag gjort för att förtjäna det här :P

Hursomhelst matchen igår slutade 5-9 men jag tycker inte att det är helt kasst att kunna hämta upp ett 0-8 läge och sluta matchen sådär. Det var bra gjort men såklart synd att vi lät dem göra en jobbig uppförsbacke åt oss.
Jag åkte senare i matchen på världens jävla lårkaka men utan reserver var det bara att bita ihop och spela. Fyfan säger jag bara. Det resluterade i att jag idag inte kunde ta mig till skolan. Har sovit ruskigt dåligt inatt och nästan fällt tårar varje gång jag skulle göra ett försök till en vändning i sängen. Så Dans och Idrott lockade inte särskilt mycket idag alltså. Det tråkiga med den här sköna hemmadagen är att jag inte kan besöka min käre vän Fredrik efter skolan som det var tänkt : / Får bli en annan dag.

28 nov

Rätt okej dag om man bortser från skitvädret som var när jag skulle till bussen. Usch. Det som hade snöat så fint precis innan, jag med min tur =)

Okej dag somsagt men har inte hänt något roligt jag kan skriva om. Jag sitter här och tänker på nyår, vart ska jag vara och vad ska jag ha på mig? Har nog nästan bestämt mig för att det blir en klänning:$ ska titta lite i Sthlm när vi åker dit den 12 dec. Har sett en jag blivit lite småkär i så vi får väl se =) Det sämsta om jag bestämmer mig för klänning är att jag åker på att köpa skor med som jag säkert bara kommer använda en gång. Känns lagom roligt. Vi får se, kanske hittar jag något annat tjusigt istället ! : )



Match imorgon klockan 19.00 mot Skoghall i Karlbergshallen, jag älskar publik ;)


Bonde söker fru snart, hej hej!

26 nov

Kvällen bjöd på dansuppvisning i musikskolan av våran dansgrupp. Vi gjorde det så otroligt bra och det var så fruktansvärt kul :) Synd bara att det inte blev några bra bilder. De som va något att ha finns på bilddagboken.

Hej hej!

26 nov

Sitter i skolan och är så trött att ögonen svider och jag ramlar snart av stolen. Åkte med pappa imorse för att spara ihop lite tid till en mindre sovmorgon och det resulterar iofs i att jag kommer till skolan sisådär kvart över sju, men idag känns det som det kvittar för hellre det än gå ute i det här skitvädret bara för att komma hit tjugo i åtta. Ganska skönt att sitta här på morgonen ändå, hinner kolla lite bloggar och bilddagböcker och såntdär.

Gårkvällen var inte alls rolig. Blev tal om att jag kanske var tvungen att ta bort min katt om vi skulle valt en viss lägenhet och det gillade jag inte alls så jag  tjöt hela kvällen. Jävligt fint var det att vakna med svullna ögon imorse vill jag lova, inte alls svårt att sminka sig då. : /
Hursomhelst, allt det där är löst nu och det känns så jävla bra att vi äntligen bestämt oss och dessutom kommer vi kunna flytta tidigare ! Och till den här lägenheten kan jag ta med mig katten:) Som förövrigt attackerade mig imorse och rev sönder armen på mig. Fiiiiiina onda rivsår har jag nu och det är inte så väldigt fint, faktiskt.

Nog om det.
Lång dag idag utan raster i princip. Äckligt matteprov som säkert går åt helvete.
Efter skolan blir det att skynda sig hem och käka någonting sen tillbaka till Dfs för dansuppvisning. Förhoppningsvis blir det så iallafall, det bestäms på lektionen idag om vi ska ställa upp eller inte. Jag vill, men känns ändå nervigt för jag tror att jag med min vanliga tur kommer tabba mig!


22 nov

För att det andra inlägget var så "argt" så gör jag ett till : ) Gårdagen bestod till störst del av innebandy då vi spelade Innebandy SM på hemmaplanen. Det var kul trots att vi till en början knappt hade lag osv osv. med vårat ihopplockade lag lyckades vi förlora första matchen mot Virginska med 1-5 där jag satte en stenhårt i kryllan vilket var en härlig känsla ! ;D Nästa match spelade vi mot Mariestads Vadsboinnebandygymnasium. Sjukt duktiga men slog oss med 0-6 efter att vi gett dem bollen när det var tre minuter kvar. Här varsågod och skjut ungefär:P Det gör inte oss något, de spelar fleeera dagar i veckan och vi plockade ihop ett lag som inte tränat en enda gång tillsammans. Sista matchen mötte vi John Bauer och krossade dem med hela 10-0 ! Det var en mäktig känsla vill jag lova efter att man sååå många gånger i ett tidigare innebandyliv förlorat om och om igen med de sifforna.
Lyckades med 3mål och 1ass och med den lyckan åkte jag till kga med Marielle för lite shopping :) Dock hade jag ruskigt ont i min fotknöl som fick sig en riktig smäll igår. Det resulterade i att den är svullen/blå/röd och vääääldigt öm. Kan inte gå med skor på så idag hade jag tjusaiga raggsockor och tofflor i skolan, hah !

Aja, shopping blev det och jag lyckades återigen få Marielle att handla : ) Haha, hon införskaffade en jättefin vit stickad tröja medans jag hittade en efterlängtad grå stickad. Sen hittade jag sötaste trosorna jag sett på länge och då kunde jag inte låta bli.

Efter den trevliga stunden med Marielle väntade andra spännandeheter, haha vilket ord. Iallafall, trevlig promenad trevligt snack trevlig promenad igen och en fin avslutning gjorde min kväll bra trots min huvudvärk :) Det var helt kanon.

Sen hem och jag började må riktigt uselt på bussen. Blev inge bättre när jag satte mig i bilen utan snarare sämre. Mådde illa och hade ruskigt ont i huvet. Borsta tänderna och hoppade i säng direkt när jag kom hem och då visade sig klockan bara vara 21.20 haha. Men det var skönt att sova nästan 12 timmar inatt =)

Kollade en görfin lägenhet idag med som jag verkligen hoppas vi tar, jag vill härifrån! Vill komma närmre alla mina kompisar och närmre kga och innebandyn ;)

Nu orkar jag inte mer, hare ! =)

22 nov

Det var det dummaste jag hört i hela mitt liv. Jag hoppas fan "x" blir rädd på en gång för det där är fel fel fel !!!!!!!!!!!!!!!!!! hade jag haft den tid som krävs för världens finaste varelse hade jag tagit vara på den för jävla längesen!!!!!!!! Just nu saknar jag honom mer än nånsin och jag vill vara ha våran tid tillbaka för det finns verkligen ingen som förstår honom på det sätt jag gör. Han är bäst för mig och det gör ont i hjärtat när jag inte kan träffa honom varje dag. Jag hoppas verkligen att "B" tänker längre än sådär och förbjuder den där dumma idén. Fan vad arg/ledsen jag känner mig nu.
Ge mig några extra timmar på dygnet så jag kan hinna med den jag älskar.


FAN.

19 nov

SKÖÖÖÖNT att jag äntligen gjort klart mina skolarbeten. En naturkunskapsrapport om Degerfors Fjärrvärmeverk och en del i det viktigaste vi gör i Pedagogiskt Ledarskap. Pjuh, känns bra, känns bra.

Det är ganska trist att det är mörkt när man slutar skolan. Känns som att det är läggdags direkt när man kliver innanför dörren hemma. Inge vidare.

På torsdag ska vi kolla på en lägenhet igen : ) Hoppas den är fräsch och go och att min mor för en gångs skull kan nöja sig med den! jag vill härifrån illa kvickt!


Lateeer !

18 nov

Imorgon är det jobbig måndag med massa lektioner. Känns jättetrist att jag inte kommer kunna dansa med de andra tjejerna. Får nöja mig med att titta på och det känns inte bra alls för vi har ju uppvisning nästa måndag och dansen sitter inte än!!!!!!!!!!!! : /


Tråkig kväll nu när ingen socialar sig ; ) Jag får lyssna på lite bra musik och bara sitta istället .



Ge mig lite sommar, lite värme, en man och jag skulle trivas =)


Gammal bild och knepig hållning, men det är sommar!

17 nov

Matchen klarade vi av med (vad jag och resten av laget tycker var) ett bra spel. Lite orättvisa siffror men vi visa att vi faktiskt kan klara av tre perioder utan att ha en downperiod. Det sitter i skallen på oss och en sån lite förändring vi gjorde idag hjälpte tydligen.
Ryggen sa ifrån ordentligt efter matchen vill jag lova. Nu efter en värmedyna och en stark tablett känner jag mig sömnig, och lite bättre.

Något som är synd är att jag missar movie-night ikväll, tror det hade varit trevligt : ) Hoppas det blir en annan gång så jag kan joina.

Imorgon ska jag pallra mig iväg till Stora Vallas stora-få-ont-i-röven-läktare för att kolla innebandy. Har lovat min vän Fredrik att jag ska titta och en match borde väl min rygg klara trots att den där läktaren inte är att leka med då det gäller att sitta en längre stund. Vi får se hur dagen artar sig efter det, kanske stannar jag kvar och kollar även damernas match (wihuuu vad skojj =)) eller så åker jag hem och kollar en film i en skön säng. Time will tell.

Nu ikväll sitter jag alldeles ensam hemma. Dock blir inte ensamheten långvarig, mor är bara hos grannen, men det är ganska skönt ändå. Någon som vet om det går någon bra film eller något ikväll?

17 nov

Match om några timmar och nu på morgonen har min rygg känts värre än innan. Till och från iallafall. Får bita ihop och försöka göra en bra match och ta itu med smärtan efteråt =)


Vi behöver plocka poäng och idag är inte en dag försent att börja, kom igen tjejer! =)

16 nov

Vindruvor, mums!

Sitter hemma hos far och tart lite lugnt, vilket jag kommer göra resten kvällen. Skolan idag var rätt soft, dans på morgonen sen goigt hål där det lirades kort och lite engelska och idrott på det.

Match imorgon, hur ska det gå med min onda rygg är ju frågan?!

14 nov

På utvecklingssamtalet igår uppmuntrade Bengt mig till att kanske läsa lite kurser på Universitetet ändå, trots att jag sagt att jag inte kommer orka plugga direkt efter studenten. Idag fixade han en bok åt mig där alla kurser och program på Örebro Universitet finns och jag måste säga att jag har blivit riktigt sugen! Wihuuu : )
Bengt föreslog Management in Sport and Recreation men vi får se. Har hittat andra saker som intresserar mig kanske lite mer tillochmed för jag tänker inte läsa Matte C ! Fuck no.

Ju mer jag tänker på hur jag gjorde, desto mer skäms jag. Fyfan.
Menneeee, jag deppar inte för det :)

12 nov

Jag skäms.

11 nov

Jag vet inte vad jag ska säga. Som vanligt är det jag själv som klantar till saker och ting. Fan.


Måste säga tack till Johan även fast han förmodligen inte läser :P haha hade lite småseriösa samtal igår : )

8 nov

Jag trivs ganska bra med att börja 12.30 en torsdag. Jepp, gör inte mig ett dugg :)

Vid elva ska jag iväg och klippa luggen inför helgens partaj. Ser ju ingenting för tillfället.
Efter det fortsätter jag upp mot farmor där hon har lagat mat till mig lagom tills jag kommer :) Världens bästa farmor! Efter jag har fixat håret och käkat lite skjutsar hon in mig till skolan där jag har två lektioner max. Kanske en bara, vi får se.

Sen när skolan slutat sådär jobbigt sent (16.40) tar jag bussen in till kga för att få någonting i magen innan jag knallar bort till Karlberg för att kolla herrträning. Efter den väntas u-lags match mot Filipstad/Lesjöfors. Ska bli roligt att titta på.

2 nov

Åt på kinan med Emmelie och Marielle idag vid lunch. Efter det åkte jag och Emmelie in till Kga och gick på stan en sväng. Jag som absolut inte skulle ha någonting provade ett antal tröjor och diverse saker. Kom hem med lite hårfärg och en mössa. Jag är nöjd med det är nog inte mitt bankomatkort, hehe.

Imorgon tror jag att jag ska till kyrkan. Beror lite på om mor följer med osv. Ska i så fall till gravarna efter det och sätta dig ett varsitt ljus. Det kommer vara helt underbart fint på kyrkogården imorgon, helt otroligt vackert.

RSS 2.0