30 sep

inlägg nummer två för dagen.

Har nyss kommit in efter en promenad med Emma i min mors två stl för stora gummistövlar. Det var coolt tyckte jag att gå i vattenpölarna precis som man gjorde när man var liten och jag sa till Emma att jag så gärna skulle vilja prova att hoppa, men att jag skulle bli så väldigt blöt då. Så jag struntade i det, till en början.

Sen hittade jag en inbjudande, ganska liten vattenpöl och tänkte att vafan, jag måste prova ! Mm jävel vad jag prova och jävel vad blöt jag blev om byxorna. Surt sa räven.

När jag gick hem helt själv efter att ha lämnat Emma som skulle gå en längre runda (jag orkade inte, det är jobbigt att gå i stövlar) gick jag och funderade på allt möjligt, rätt eller fel osv. Det i sin tur ledde till att jag sväva iväg otroligt långt ibland.
Efter en stund hittade jag svartås längsta vattenpöl och kunde inte låta bli att kliva i den. Den här gången var den för djup så nu kom vattnet in genom snörningen istället så jag blev återigen, blöt.


30 sep

Återigen, regn. Har varit kasst väder hela helgen men inte har det gjort mig speciellt mycket ändå. Igår åkte jag in till Kga och kollade herrarnas seriepremiär mot Kristinehamn. Efter det stannade jag kvar i kga för lite tv tittande. Sen buss hem till sängen. Har sovit helt sjukt bra  den här helgen, 12 timmar mellan fredag lördag och 11 timmar mellan lördag söndag. Men trots detta vet jag att måndagen imorgon kommer bli minst lika hård och jobbig som alla andra måndagar. Men som plåster på såren har jag bara skola mellan 13.00-14.30 på tisdag ! Vad härligt.

Ska börja göra mig iordning nu. In till Kga igen för att hjälpa till på cupen för de yngre ! Innebandy idag igen alltså. Nice.

26 sep

Fy helvete vilken träningsvärk jag har efter skoljoggen och träningen igår. Usch. Och ännu värre är att mina benhinnor gör ont. Inte samma skit en gång till?!

Imorgon måste jag pallra mig till skolan redan till klockan åtta för att jag och mina kollegor ska hålla lektion med Ledarskapsettorna. Ska filma samtidigt till vårt arbete på Multimedian. Kan bli skojj.
Något som är mindre skojj dock är att jag egentligen inte börjar förrän 12.30, så jag vet inte riktigt hur jag ska ta vara på den dötiden ännu. Har en grej jag måste fixa i svenskan men det går snabbt så det kan bli gym om jag inte har lika ont i kroppen imorgon som idag.

Efter skolan som slutar bortåt tjugo i fem ska jag invänta buss till Kga för att åka på möte. Efter det blir det träning och dusch snabbt som fan för att hinna till DERBYT i Dfs  :) Ska bli roligt.

Till helgen blir det innebandy, herrarnas seriepremier på lördagen och småbarnscup på söndagen. Great !

22 sep

Idag kom Kim, Monica och Raija på besök. Det är alltid trevligt o träffa dem så det var roligt.

Imorgon blire det innebandy m.m : )
Like it !


21 sep

Sådär ja, nu har jag precis vaknat efter en skön eftermiddagslur. Haha.
Idag är det fredag och det känns faktiskt på något sätt skönt att jag inte ska göra någonting ikväll. Jag hade tänkt åka till Emmelie för en helkväll med Desperate Housewives men eftersom jag inte kunde stanna över natten fann jag det krångligt att fixa skjuts. En annan gång.
Så ikväll blir det kolla tv antar jag om det går något bra eller så blir det filmen jag har sett att mamma lånat av någon. Det kan bli mys.

Den där jävla tatueringen har börjat klia nu med och jag Hatar när det kliar och speciellt nu när jag inte får röra. Det är en utmaning ;P

19 sep

Det känns otrooooligt skönt att det äntligen är över. Har velat tatuera mig Så länge och nu är det gjort! Det känns bra att jag har gjort den men jag är osäker på om jag alltid kommer att gilla den ? Den är jättefin nu, men vad tycker jag om ett år ? Hursomhelst så är det en personlig sak så det är inte hela världen om jag skulle ångra mig.

Dagens bästa är...att vi är lediga imorgon ! Eller ledig och ledig, jobb har vi men vi behöver inte åka till skolan. Det är goigt. Det betyder att jag kan mysa i sängen heeela dagen imorgon om jag skulle känna för det. Det gör jag nog.

Men just ja, jag hade tänkt vara lite hurtig imorgon om det är fint väder. Hade tänkt springa en sväng på förmiddagen eftersom jag inte ska träna på kvällen. Vet inte än om jag ska in och kolla eller om jag stannar hemma, det märks.

Hälsade på Mathilda en stund förut och jag förstår inte hur en unge som varit på dagis HELA dagen har så mycket enerig. Jag fattar verkligen inte.
image36

17 sep

Äntligen tillbaka till vardagen efter att ha legat sjuk i en vecka. Känns som att jag tappat en massa både här och där, det vill säga i skolan och på plan. Men nu känns kroppen mycket bättre och jag är påväg tillbaka och håller på och tar igen allting ;) Va hårt idag på dansen eftersom jag missat två gånger och de andra tjejerna har satt ihop en början. Måste säga att nu när vi kommit igång ordentligt är det riktigt jäkla roligt. Men smärtan i mina knän är inte att leka med. Usch för o stå på knä på golvet.

Spelade cup i helgen igen och jag är riktigt nöjd med min egna insats. Vi gick inte vidare vilket var jäkla synd eftersom vi taggat till för final. Men å andra sidan skönt o slippa spela i söndags då jag mådde uselt efter tre matcher med en sjuk kropp lördagen innan. Gick och la mig 19.00 den kvällen och gick inte upp förrän 08.30 morgonen därpå. Det var goigt vill jag lova.

Just nu vet jag inte vad kvällen har att erbjuda men antar det blir otroligt lugnt framför antingen en film, tvn eller burken. Hursomhelst känns det som att  det blir mys med tanke på att det regnar och sådär ute. Kanon med en film då!

Imorgon vankas det tatuering och än så länge är jag inge vidare nervös. Antar att det kommer under dagen imorgon men det är väl så det ska vara ? Detta är något jag velat göra länge så det ser jag fram emot.
Efter det blir det käk med Emma och jag tror att det inte kan bli annat än helt otroligt mysigt med en massa skratt och tokigheter. Jag trivs alltid lika mycket  :)
Sen om vi klarar oss igenom lunchen och lyckas ta oss bort till Karlberg blir det världens-bästa-lag-tränings-tittande !

Jo just ja !
Har både gjort slingor (dock känns det som att de redan är borta) och klippt lugg. Känns knepigt att jag själv inte kan avgöra om det blev lyckat eller ej. Men en sak vet jag, fult eller ej, såhär får det se ut nu ettag!

image35
Gammal bild från i vintras

7 sep

Jajemen, snart bär det iväg på cup i Gbg : ) Ska bli sjukt roligt trots att jag är nervös över hur spelet ska gå eftersom jag är sjuk... Får hoppas på det bästa och jag ska ge allt. För jag och Tina kan sitta o tjöta i varsin rullstol när vi är gamla och har förstört våra kroppar ;)

Sååå, ni som vill veta hur det går osv eller bara känner för att prata, slå en pling vettja!

Gbg, here WE come !
See ya
image34 image33

RSS 2.0