England!

Om 10min åker jag till OK för att möta upp de andra. Sen börjar bussresan till Nyköping. Därifrån flyger vi till Stansted och sen massa bussåkande igen. Hoppas det blir en bra resa. Jag kommer hem igen på fredag natt !


Ha det bra allihop!

Packa

Sådär, nu har jag packat det mesta. Bara lite småsaker som man använder in i sista sekund som ska ner i väskan. Jag trodde jag skulle få stora problem med att hålla mig under maxvikten men det visade sig vara enklare än vad jag trott ! Jag har massa kilon kvar men de sparar jag till min shopping ;)

Har just slängt in pommes och kycklingbitar i ugnen så jag hoppas de blir klara hyffsat lagom till talang.
Är själv hemma till kl 00:00 för mamma är iväg och jobbar. Hade hoppats på att någon skulle kunna komma hit och göra mig sällskap men alla verkar ha egna planer så det blir nog att slå på en film, själv, lite senare.

Imorgon ska jag till svartå och äta tårta och fira Thildus. Hon blir hela 2år på tisdag och det känns lite halvruttet att vara i England då. Jag åker hem imorgon kväll igen för att kolla igenom det sista och göra mig redo för uppstigning på söndag morgon och för en avfärd strax därefter.'


Får se om jag hinner/orkar slänga upp ett inlägg till, det märks ! : )

Laxå igen

Åkte till Carl igår igen eftersom han fyllde år :) Min resa till Laxå började med att inte en jävel svarade i telefon så jag fick chansa på att alla var hemma hos Carl. När jag väl kom dit sa pappa att han såg massa folk i skogen, vafan plockar de svamp?! tänkte jag. Nej då visade det sig att de hade börjat spela fotbollsgolf men att de råkat tappat bort bollen så de letade efter den. Vi gav upp och gick in och letade efter fler bollar och när vi hittat vad vi sökte gick vi ut för att starta en ny runda på säkert en km.

När Carl och Adam lyckats gå igenom banan utan en enda poäng för någon utav dem gick vi tillbaka till gården och inväntade Erik och Sara. Erik hade med sig en frisbee som han, Adam och Carl gick lös på tillsammans med en gammal basketboll. De förstörde träd, rabatter och annat som inte borde förstöras och så råkade parabolen få sig en touch av basketbollen, inte bra.

Sen drog vi in och fixade lite käk, tacos. Efter det tog vi det bara lugnt framför körslaget där vi nästan allihop rösta på Laxå såklart. De va inte bäst för kvällen men man måste såklart stödja dem ändå.

Vi tittade på Running Scared efter det och det var en hyffsat bra film, lite blodig sådär men ja den var okej. Vid filmens slut var jag redigt trött och vi gjorde oss redo för att åka hem. Dock piggnade jag till ordentligt när vi pratade hajkminnen och framtida planeringar.



Idag är det trist väder och jag hade velat åkt och kollat hoppningen i Ågrena men pappa hade lite saker att fixa så det blev det ingenting med. Istället har jag lekt lite med Mathilda uppe på rummet. Jag hade hoppats på att få rida idag men det tillåter ju inte vädret så jag vettetusan hur min dag blir idag. Så småningom ska jag iallafall åka hem till min mor. Kanske blir det lite tv-spel när Mathilda lagt sig efter maten ;)


Sleten

Jag är så jäkla sliten just nu. Har ont i hela kroppen verkligen. Började dagen med dans i 1½ timme, fortsatte dansa uppe på skolan för att förbereda våran idrottslektion och avslutade med, vad jag ansåg, en jävligt jobbig i idrott i 1½ timme. Är lite lagomt mör nu med andra ord!



Ikväll vettetusan, orkar nog inte ta mig in till Jessica för att baka bullar iallafall och det strula ihop sig med skjuts till Carl så jag kanske tar en tur till Kronhallen och handlar lite fredagsgott och kollar på en film =)



Födelsekalas imorgon!

Sol på balkongen

Satan vad fort fräknarna kommer fram när man sätter sig i solen. Det blåser inte det minsta på min balkong och jag har blivit fräknig och röd efter bara dryga halvtimmen. Det är grejjer det ! Känns skönt att jag kan sitta en stund till, jag börjar ju inte förrän klockan 14 :)


Mika

Mika - Happy Ending spelas flitigt !


Goigt väder idag så jag tog en extrasväng när jag gick hem från skolan och det gjorde mig i princip helt slut. Jag och min gelékropp slockna i sängen och sov i två timmar.

Laxå / Spaghetti

Helgen i Laxå var den bästa på länge! Vi va på ett riktigt schysst ungdomsmöte i kyrkan som höll på mellan 19-22 ungefär sen fika vi lite sen tittade vi på körslaget på filmduk :) Efter det drog vi tillbaka hem till BimBim och käka igen, haha. Sen vettetusan men vi gjorde allt möjligt och ingenting fram till halv fyra ungefär då jag, Emmelie, Carl, Adam och Robin styrde bilen hem till Carl för att slagga. Den karln vet hur man tar plats !

På söndag morgon åkte vi hem till Bene o käka frukost och spela lite volleyboll, åka lite longoch titta på galna filmer från förr. Hahah vilka dumheter vi har sysslat med. Sen gick vi en promenad till BK för lunch och efter det hem till Bene igen och sen en snabbis till Carl för att hämta en dator och sen åkte vi hem. Och huuur trött jag var då tar vi en annan gång. Jag och Carl hade some serious talk i flera timmar mitt i natten, det var trevligt som attan.

Iallafall, hem till fika hos pappa med en lillasyster som hade 39.9 i feber trots att hon tagit alvedon tre gånger på en dag. Inge kul. Jag packade och gjorde mig redo för att åka hem till mamma och väl där var jag som en spaghetti. Visade sig senare på kvällen att även jag lyckats få feber så igår orkade jag inte pallra mig till skolan. När jag själv tyckte jag mådde lite bättre knallade jag iväg till dansen för att lämna in en dansanalys och hämta min danströja som rektorn köpt till oss :) Efter den väldigt korta promenaden var jag mer pasta än någonsin.

Låg i sängen och tittade några AA avsnitt innan mor kom hem för då samlade jag krafter till att åka in till kga.


Snart kommer Jessica och senare blir det att pallra sig upp till skolan för som alltid en lektion på tisdagar.
mmhmm!

RSS 2.0