Laxå

Om en liten stund åker jag till Laxå på en liten vad ska man kalla det, reunion ? Det ska bli kul att träffa massa folk som man inte ser sådär jätteofta. Vet inte riktigt vad vi ska göra men jag hoppas på en massa tokigheter! Efter en viss mängd tjat och övertalning från Carl har jag näst intill bestämt mig för att sova kvar därborta.

Var förövrigt ute och red Hobbe igår igen och han är så go. Han ladda som tusan i galoppen och hade jag släppt på hade det gått undan vill jag lova ! Kul att han är på pigg på det här med att bli riden iallafall. Susanne funderar på att inte låta honom visas på treårsvisningen och det känns rätt skönt faktiskt. Då behöver jag inte stressa med någonting och eftersom han är så lugn som hingst får han gå ett år till, minst:)


Hobbowich

Igår var jag ute i skogen en sväng med Sigge, CarlPedal och Hobbowich. Hobbe har blivit tuff nu och gick på som aldrig förr :) Han hade ingen lust alls att gå efter Calle så förhoppningsvis kan jag rida själv snart.

Efter att jag kommit hem från far mötte jag upp Emmelie vid Kronhallen där vi inhandlade diverse saker. Vi gick hem till mig och gjorde oss varsin toast och efter det glas med  varma bär :) Sen slog vi på stort och poppade popcorn till Grey's.

Idag har jag kollat ett avsnitt av Andra Avenyn, ska snart kolla fler. Sen har jag varit in till kga en sväng och kört lite bil och sådär. Ikväll vankas det träning och jag har träningsvärk i ljumskarna...


AA

..är helt otroligt bra. Dock har jag känt flera gånger att jag gärna skulle åkt o slagit till flera stycken av dem! Förstår mig inte på vissa personer, usch.

Tränade förut och det var väl ingen vidare träning direkt. Ingen tränare och knappt några spelare heller. Var är alla? Folk talar om att de vill spela på cupen men då krävs en viss mängd träning?! Nog om det.


När det avsnittet av AA som jag tittar på nu är slut ska jag lägga mig och sova för imorgon ska jag sätta igång Hobbe igen efter några veckors vila och tänkande. Ska bli både roligt och spännande att se hur han är :)

Nya looken!

Jag vill tacka Helena Engström som har gjort en makeover på min blogg. Jag tappade intresset helt där ettag men nu hoppas jag på att det blir en del skrivande igen när Helena hjälpt mig :)


Tack ! ;)

22 mar

Oh Herre (!) vad längesen det var jag skrev : /



Jag hatar långfredagen ungefär lika mycket som söndagar för det händer verkligen ingenting. Tack o lov så kom mina underbara sparlösa-släktingar hit och hälsade på över påsk. Det är ett fint gäng vill jag lova!

Nu när det blitt svinkallt ute igen har jag mer eller mindre gått i ide. Jag har som alla andra tittat avsnitt efter avsnitt av Andra Avenyn och jag är helt fast.


Japp! Värt inlägg.

RSS 2.0