Haha

Det rådde viss besvikelse över att jag inte berättat om Englandsresan. Jag orkade verkligen inte göra det utan valde att sammanfatta den på bilddagboken.se istället.


Den här veckan har jag inte spenderat många timmar i skolan inte. I måndags gjorde jag bara engelska nationella och pysslade med lite bilder på multimedian en liten stund. Efter det orkade inte kroppen mer efter en galen helg på Åland så jag gick hem och la mig. Jag dömde innebandy hela tisdagen så då såg jag inte ens skymten av skolan:) Onsdagen skulle varit en vanlig dag trodde jag men inte! Började med svenska nationella, muntligt. Gick kalasbra med tanke på att jag improviserade hela framförande igenom. Efter det spelades det biljard och annat skojigt i cafeterian när Marielle kommer in och strålar som en sol. Ingen matte för dagen och inget mattenationellt överhuvdtaget för våran klass! Den här terminen... Bengt hade gått till rektorn och bett om förlängt kursslut i matte B så vi får några extra veckor efter sommarlovet och så gör vi provet i september. Det gör inte mig ett dugg! :)
Det firade några stycken i klassen med att gå till kinan och käka. Såg ut som om vi var på trippeldejt med ett sjunde (?) hjul. Haha.

Har varit riktigt duktig med träningen den här veckan och det känns så härligt att viljan finns där trots uppehållet. Drog med Sanna och mamma till gymet igår. Sanna försökte och mamma tittade på, haha. Efter det gjorde mamma god kycklingpaj och så avslutade vi familjekvällen med Saw 3 som var den sämsta av de tre jag sätt hittills. Hittade liksom ingen röd tråd som i de två första.


Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske en promenad senare om ingen vill hitta på något annat. Hade egentligen tänkt åka till Mathilda men hon är sjuk, igen. Går 1-2 veckor emellan hennes feberperioder så Pernilla ska boka läkartid. Hoppas det bara är vanliga dagisbaciller och ingenting allvarligt :(

RSS 2.0