31 okt

Idag har jag bara tittat en Wallanderfilm... Men det duger gott det ändå : ) Så jäkla bra filmer så det är sjukt.

Har nyss kommit hem från badhuset. Följde med mor och fritidsgården in till kga som kanske lite hjälpreda. Hursomhelst så badade jag ingenting, snackade lite skit och trivdes i solariumet istället. Det är nice.


29 okt

Nu har jag inhandlat chips och dip och hämtat ALLA Wallander filmerna hos far så nu jävlar vet jag hur min kväll kommer se ut. Helt perfekt det.

27 okt

Det är förjävligt. HUR (?!) kunde Evelina åka ut mot Amanda ? Det är fan fel på svenska folket. Vet inte alls hur de tänker när Mattias hängde löst igen ?
Fast å andra sidan, jag röstar ju inte alls så jag är ju inte med och påverkar besluten men å andra sidan tror jag inte att min röst skulle vara avgörande.
Jävla skit, jag som just börjat gilla Evelina...



Idag ska jag spela match mot Sunne kl: 15.00 i Karlberg. Det blir nog roligt men är inte ett dugg taggad for the moment.


Och just ja, Michael Jackson, vilken kung. Så jäääääävla grym är han så det är fan inte sant !


22 okt

Sitter i skolan nu och väntar på att klockan ska gå så jag kan få skriva Samhällsprov, jag längtar. Har väl suttit här sen 07.20 ungefär och det är i princip bara jag här. Någon städerska här och där och någon enstaka lärare. Åkte med pappa till skolan för jag som var så jävla nöjd med mitt hår imorse inte ville att det skulle bli förstört i det här dåliga vädret. Hm, dock räckte det att stå typ 7min vid busshållsplatsen och håret är förstört, ändå. Jävla skit.

Lång dag idag mellan 8.10 - 16.40 med bara 5 minutare till raster + lunch på max en halvtimme och en kvart när vi ska gå ner till dansen på Musikskolan. Det är hårt men det funkar.

20 okt

Idag vaknade jag klockan 11.00 av att min telefon ringde. Mor i andra änden lät helt chockad när hon frågade om jag fortfarande sov. -Mm, sa jag och svarade likadant på resten av samtalet som jag knappt kommer ihåg vad det handlade om. Sov 10½ timme inatt och var ändå helt död när hon ringde. Sjukt.
Satt uppe igår kväll och prata lite minnen, bra och mindre bra sådana. Det var trevligt som tusan och det gör jag gärna igen.


Nu ikväll har jag tittat på Alfie tillsammans med Emma. Det var myspys med popcorn, te, multi, annan juice, godis osv osv.

Imorgon..?
Plugg, I guess.


19 okt

Först och främst tänker jag börja med att säga fyfan vad bra Disneymusik är. Det är helt sjukt. Har suttit hela veckan och lyssnat soundtracks på youtube. Phil Collins har helt otrolig röst och han sjunger många låtar i Tarzan t.ex för er som inte vet.

Idag har jag hämtat Mathilda på dagis själv för första gången. Gick helt otroligt bra. Inget gnäll överhuvudtaget och ingen gråt när jag kom heller, kalas.

Imorgon ska jag iväg och spela match mot Sjöstad. Vet inte riktigt hur jag känner inför det. Såklart kul med match men inte lika kul när man tittat tabellen innan och inser att det är ett jävla målsprutarlag vi möter. Aja, det visar sig imorgon vilka som är det bättre laget, allt kan hända.

Mina senaste dagar har varit lite uppochner både i skolan, hemma och känslomässigt. Ber om ursäkt till alla som jag kanske betett mig illa emot under den senaste tiden, jag har bara inte varit i balans. Jag tror att det är påväg att bli bättre nu för nu är min far hemma från USA igen och det känns alltid bäst när han finns nära !


Jo just ja...
Jag kollade nyss Idol och finns det något så illa att lyssna till som AMANDA ?! Inte en jävla ren ton och såntdär blir jag så arg på när Juryn hela tiden uttrycker sig i form av -" ÅH AMANDA VI ÄLSKAR DIG, DU ÄR SÅ JÄVLA BRA" för hon är verkligen kass. Fyfan.

Jävligt bra idag var dock Mattias och Christoffer, kalas !








Everywhere I turn, I hurt someone
But there's nothing I can say to change the things I've done
I'd do anything within my power, I'd give everything I've got
But the path I seek is hidden from me now

Brother bear, I let you down
You trusted me, believed in me,
And I let you down
Of all the things I hid from you,
I cannot hide the shame.
And I pray someone... something will come,
To take away the pain.

There's no way out of this dark place,
No hope, no future.
I know I can't be free,
But I can't see another way,
I can't face another day.

10 okt

Helgen kommer bli perfekt då den kommer innehålla en hel del Innebandy. Det gillar vi.
Borta match i Billingsfors på fredag kväll. Kanske inte roligaste resan men vi gör att det är värt det genom att komma tillbaka hem med 3 poäng. För annat finns väl inte ? Såklart inte.
Lördag kan det bli innebandytittande med trevligt sällskap och kanske befinner jag mig i hallen även på söndag. Många matcher nu men inte gör det mig någonting.

Ikväll..?
Blir lite naturkunskapspluggande för min del. Prov till veckan. Sen kanske jag tar en tur bort till lillasyster =) Känns jobbigt när inte pappa är hemma. Han har bara varit borta sen i söndags men det känns redan som en evighet ! Kom hem eller ta med mig till USA nästa gång ;)



På lördag, på lördag :)

7 okt

Seriepremiär och SEGER!
Kan det bli bättre?

Spöade Kristinehamn med 5-1 och hoppsan, de kommer ifrån div 2? Vi visar dock inte en sekund att vi är sämre än dem, och det är heeeeelt rätt ! Känns helt kanonbra att min line stod för alla de fem målen och ännu bättre känns att jag själv gjorde tre utav dem. Känns bra, känns bra. Helt toppen är ni allihop i laget för vi gör det tillsammans, visst ;)?

Yes det räcker så,
ni är bäst tjejer !

RSS 2.0