14 jan

Jag vet att jag bloggar otroligt dåligt och det beror väl helt enkelt på ett ointressant liv eller ett tappat intresse. Jag tror på det sistnämnda då det går bra för mig nu om dagarna : ) Allt flyter på jättebra med Hobbeck och det känns kul. Något mer som är roligt är att det i princip bestämdes idag att jag Malin Linnéa Englund kommer göra min praktik i England. Jajemän! Det kommer bli en upplevelse. Jag ser fram emot idrottslektionerna vi ska hålla för dem, det blir intressant. Hursomhaver, det är inte förrän i April men jag tänkte att jag kan tala om det nu ändå.

Flytten närmar sig med stormsteg och snart är jag inte längre en Svartåbo. Haha, visste inte vilken adress jag skulle skriva på papperet lärarna måste ha för att boka flygbiljett för inom cirkus två veckor bor jag ju inte kvar här men jag fyller ju i lappen ikväll. Tokigt det blir ibland.

11 jan

Jag var otroligt trött när alarmet på telefon drog igång 05:45 imorse. Men lyckades ta mig upp ur sängen och ut för att äta frukost där bara en av två exakt likadana mackor blev god, jag slängde den andra. For iväg till skolan i en vind hette duga. Väl framme vid Musikskolan gick ett glädjerus genom kroppen när jag såg att Ida stod och försökte få av larmet för att kunna öppna dörren. I vanliga fall får jag stå och frysa i ungefär 40min och idag var det ett riktigt skitväder så jag blev glad somsagt.

Efter dansen var Jennifer så vänlig och lät mig åka med upp till skolan så jag slapp gå, ännu mer glad blev jag då. Långt hål till 11:50. Satt och spelade kort med Marielle, Rasmus, Pontus, Magnus och Tifa. Det var underhållande. Rasmus vet jag inte vad det var med idag för vi bråka i princip hela dagen. Han bröt min nagel på tok för långt ner lite senare på dagen och det gjorde ont vill jag lova, jag tänker ut en duglig hämnd.

Idrotten idag var den roligaste jag haft på länge. Den innehöll det mesta, ryggridande, snärtiga gummiband och gränslesittande över en stående Martin. Han trivdes, jag trivdes ;) Hahah. Det var hursomhelst riktigt roligt att kombinera styrka, kondition och balans med sammarbetsövningar. Efter idrotten var jag så hurtig att jag gick ner i gymmet och körde en stund. Efter det fick mor hämta mig för jag kunde inte ta mig ner till bussen pga hemska magsmärtor. Hem o lägga sig i sängen och vänta ut smärta, gick förvånansvärt bra !


Ikväll är det Let's Dance och Danny är rätt snygg.


7 jan

Det känns overkligt att det idag har gått precis två år. Två långa år utan dig. Jag saknar dig hela tiden men har ändå på något sätt lärt mig att klara vardagen utan de personer som inte längre finns här. Jag hoppas verkligen att du har det bra. Jag och en nära vän till dig talade om dig på nyår. Jag höll på att börja gråta och jag tyckte mig se att han också såg ledsen ut. Det han berättade måste vara svårt att  bära med sig nu när du inte finns mer.

Jag saknar dig jättemycket Timmy, men jag har äntligen accepterat och lärt mig att leva med det. Vi ses ju igen, det vet jag ! <3


RSS 2.0